I started with nothing and I have most of it left

VALOKUVAT

Maisema- ja luontokuvat

  • Oma valokuvausharrastukseni suuntautuu ja painottuu vahvasti luontoaiheisiin ja erityisesti maisemakuvaukseen. Mieluisimpia kohteita ovat olleet pohjoisen karut tunturit ja viileät vedet. Olen mieltynyt mustavalkoisiin kuviin jotka tuovat mielestäni paremmin esille maiseman ominaispiirteet jättäen samalla tilaa katsojan omalle tulkinnalle.

Matkakuvat

  • Vuosien varrella olen tehnyt useita matkoja tallentaen kameralla  kuvallisia matkakertomuksia. Vaikka tapanani on ollut suunnata auton nokka kohti pohjoista niin olen myös nauttinut monista kaupunkikohteista.

Kasvi- ja eläinkuvat

  • Koska en katso omaavani erityisempää metsästys- enkä keräilyviettiäkään niin nämä kuvat olen tullut ottaneeksi täysin sattumanvaraisesti. Siis jos eteeni on ilmaantunut sopiva, kiinnostava kohde. Vaihteluksi maisemien ja matkakokemusteni tallentamiselle.

Muita kuva-aiheita

  • Nämä kuvat edustavat jonkin laista sekalaista seurakuntaa jota on tullut kerätyksi mitä erilaisimpia käyttökohteita silmälläpitäen. Joitakin olen käyttänyt vinjetti- tai kuvituskuvina omissa tai asiakkailleni tehdyissä projekteissa mutta suurin osa odottaa edelleen esille pääsyä.